Olemme mukana John Nurmisen Säätiön Itämeren pelastusjoukoissa. Tuemme joululahjoituksellamme säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita ja Itämeren perinnön suojelutoimia.

🦠 Rehevöityminen on Itämeren suurimpia uhkia. Sen näkyvimpiä merkkejä ovat sinileväkukinnat, veden sameneminen, rantojen limoittuminen sekä pohja-alueiden hapettomuus. Samalla uhkana on, että Itämeren arvokas kulttuuriperintö katoaa.

🌊 John Nurmisen Säätiö torjuu näitä ongelmia Puhdas Itämeri -hankkeillaan. Hankkeissa keskitytään konkreettisilla toimilla rehevöitymisen juurisyiden korjaamiseen ja fosforikuorman vähentämiseen. Säätiön merihistoriaan painottuva kulttuuritoiminta on keskittynyt merenkulun, löytöretkeilyn ja kartografian historiaan.

Haastamme muitakin osallistumaan joulukeräykseen! Anna konkreettinen ja merkityksellisen joululahja lahjoittamalla Itämeren tulevaisuudelle. John Nurmisen Säätiö mahdollistaa avullasi Itämeren ja sen perinnön säilymisen tuleville sukupolville. Saat käyttöösi joulukortin ja some-valmiita kuvia, joilla kertoa lahjoituksestasi. Tee lahjoitus Itämerelle nyt: www.johnnurmisensaatio.fi/joulu/

#lahjamerelle #johnnurmisensäätiö

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Go top