SPORT IN THE BOX KONSEPTI TARJOAA TÄYDELLISEN TULOSPALVELU- JA SISÄLLÖNTUOTANTORATKAISUN KAIKENKOKOISILLE LIIKUNTAHALLEILLE JA AREENOILLE

Ohjelman avulla käyttäjä voi samanaikaisesti tuottaa eri sisältöä jopa neljälle eri näytölle.

Käyttäjäystävällisellä ohjelmalla voidaan toteuttaa urheilutapahtuman tulospalvelu ohjelman lukiessa signaalia kulloinkin käytössä olevalta pelikellolta. Ohjelman avulla käyttäjä voi samanaikaisesti tuottaa eri sisältöä neljälle eri näytölle.

Esimerkiksi jäähallissa:

 1. Tulospalvelu mediakuutiolla
 2. Mainokset mediakuutiolla
 3. Mediakuution alla oleva 360 asteen lednäyttö
 4. Katsomoa tai kentänlaitaa kiertävä led-mainosseinä

Tulospalvelun lisäksi voi samalla ohjelmalla toteuttaa urheilun ottelutapahtuman tai muun yleisötapahtuman mainokset, animaatiot, pelaajaesittelyt, koosteet aikaisemmista peleistä ja muut asiakkaan luomat soittolistat.

Ohjelma muuttaa tulosnäkymää kulloinkin pelattavan lajin asettamien vaatimusten mukaisesti. Käytössä oleva näyttöruutu voidaan ohjelman avulla jakaa monella eri tavalla, esimerkiksi siten että ruudun yläreuna on varattu mainoksille, keskiosa live-kuvalle ja alareuna tulospalvelulle.

Näytön perusnäkymän lay-out voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi värimaailma tai taustalle upotettu logo.

Ohjelmalla tuotettu materiaali voidaan esittää yleisölle mediakuutiolla/led-videotaululla, projektoria käyttäen projektorikankaalla tai tv-ruudulla.

Sport in the box ohjelma on yhteensopiva useimpien markkinoilla käytössä olevien pelikellojen kanssa, joten investointi ei todennäköisemmin vaadi uutta pelikelloa. Mikäli kohteessa ei ole pelikelloa suosittelemme Swiss Timing Saturn pelikelloa.

Mm. Seuraavat joukkueet luottavat kotiotteluissaan Sport in the box -tulospalvelu ja sisällöntuotanto-ohjelmaan:

 • Jokerit – KHL Jääkiekko
 • Bisons – Korisliiga & VTB Liiga
 • Hurrikaanit – Lentopalloliiga 
 • Esport Oilers – Salibandyliiga
 • Turun Uimarit – Vesipalloliiga
 • BC Nokia – Korisliiga
 • Jyväskylä Saukot – Vesipalloliiga
 • Tapiolan Honka – Koripallo divari B

Rollup5

KYSY LISÄÄ: +358 20 144 2970

Close
Go top